20 maart 2020 (update 10 juni 2020)

Coronamaatregelen kunst & cultuur

Ook wij volgen alle actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, GGD en het kabinet met betrekking tot het coronavirus.

Wij proberen zoveel mogelijk activiteiten door te laten gaan en zoeken daar online mogelijkheden voor. Per bijeenkomst of afspraak zullen we de betrokkenen hierover informeren.

De laatste updates over maatregelen

Wij houden alle ontwikkelingen nauw in de gaten en verzamelen hier de belangrijkste updates over maatregelen voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie.

Subsidie

Wij begrijpen dat de maatregelen ook effect kunnen hebben op projecten en evenementen van onze subsidieaanvragers, niet alleen in maart en april, maar ook later in het jaar. Aanvragers van activiteiten in maart hebben al een mail van ons gehad. Alle andere aanvragers hebben in week 13 een brief van ons ontvangen met antwoord op de meest gestelde vragen. Vervolgens zullen we per aanvraag met jullie bekijken hoe we omgaan met wijzigingen. Heb je na onze brief nog andere vragen, dan kan je via de mail contact op te nemen met onze medewerker van het subsidieloket, Els Hogendoorn, en/of de projectleider Geld voor je kunst!Yasmine Setoe. Wij helpen je dan zo goed mogelijk, want we begrijpen hoeveel impact dit kan hebben.

Cultuurbezoeken scholen

Wij hebben persoonlijk contact met scholen en instellingen over cultuurbezoeken uit Vonk en Expeditie C. Bij vragen kan je op onze mails hierover antwoorden en dan helpen we je zo goed mogelijk verder.

Initiatieven CultuurSchakel

Benieuwd naar welke initiatieven er ontstaan in deze tijd voor cultuuronderwijs op school en in de vrije tijd? Bekijk hier het overzicht van initiatieven. Hieronder enkele initiatieven vanuit CultuurSchakel:

Contact

We wensen iedereen sterkte en gezondheid toe in deze tijd en twijfel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Onze medewerkers werken vanuit huis en proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Je kunt contact opnemen met de voor jouw bekende contactpersoon of bekijk hier welke medewerker jou verder kan helpen. 

Houd onze website, social media en je mail in de gaten voor updates. We doen ons best iedereen zo snel mogelijk op te hoogte te stellen.

Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram