9 juni 2020

Doe mee met de iktoon challenge!

Dit is je kans om de beste amateurkunstenaar van Nederland te worden! Van dans tot zang en van beeldende kunst tot schrijven, alles mag en iedere vrijetijdskunstenaar mag meedoen.

Tot en met 23 juni kan je deelnemen aan de iktoon challenge. Dit kan je doen door een foto of video te uploaden van je kunsten met als thema: Maak de zomer. Denk hierbij aan zomerliedjes, zonnige dansen en vrolijke kunstwerken die geïnspireerd zijn door de warme zomer.

Beste amateurkunstenaar van Nederland

Op 30 juni wordt er per provincie beslist wie de challenge heeft gewonnen en dus de beste amateurkunstenaar van Nederland is! De winnaar wordt bepaald door de jury die o.a. bestaat uit: muzikant Thijs Boontjes, breakdancer Redo en presentatrice Mandy Woelkens. Naast de winnaar krijgt ook de inzending met de meeste publieksstemmen een eervolle vermelding! De winnaar wordt bekend gemaakt via de iktoon Facebook- en Instagrampagina.

Wat is de prijs?

Naast de titel ‘Beste Amateurkunstenaar van Nederland’, ontvangt de winnaar een professioneel portret van een fotograaf en een interview. Daarnaast, als de maatregelingen omtrent corona het weer toelaten, wordt er op een centrale plek in Nederland een pop-up expositie georganiseerd met de beste amateurkunstenaars van 2020.

Ja, ik doe mee!

Meedoen is simpel:

1. Upload op de website van iktoon een foto of korte video van jouw unieke zomergevoel. 
2. Deel dit op social media met #iktoon #<deprovinciewaarjewoont> #maakdezomer.

Wil je eerst inspiratie opdoen voordat je meedoet aan de iktoon challenge? Bekijk dan de inzendingen tot nu toe!

Meer informatie over de voorwaarden van de challenge vind je op de iktoon website.