9 juni 2020

Iktoon-deelnemers op Den Haag FM!

Tijdens de iktoon-maand worden vrijetijdskunstenaars in het zonnetje gezet. Iedere donderdagochtend om 9.20 uur laat CultuurSchakel een initiatief aan het woord op Den Haag FM. De iktoon-deelnemer krijgt dan een eigen podium om over zijn/haar project te vertellen. Aanstaande donderdag komt Trijntje Noske van de band AWE op de radio!

Donderdag 18 juni vertelt Trijntje Noske van de band AWE over het visueel muziekalbum “SOLE”. Ze zijn nog opzoek naar dansers voor het album! Geïnteresseerd? Tune dan donderdagochtend om 09.20 uur in op Den Haag FM!

Den Haag FM

Tijdens iktoon werken wij nauw samen met Den Haag FM. Tussen 18 mei en 27 juni hoor je over iktoon op de radio en laten we deelnemers van iktoon aan het woord. Zet je radio aan op frequentie .92 of luister online mee naar Den Haag FM!

Iktoon

In de iktoon-maand juni kunnen vrijetijdskunstenaars laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn. Iktoon helpt je hierbij door een stukje extra promotie. Heb jij een online kunstprogramma of een andere culturele thuisactiviteit? Meld je dan nu aan!