Ouderen Songfestival 2017

Voorronde Den Haag 23 september

Voorronde zaterdag 23 september
Woonzorgcentrum Wijndaelercentrum
Catharina van Rennesstraat 8, 2551 GM Den Haag

De voorbereidingen zijn in volle gang: data zijn geprikt, locaties vastgelegd, de inschrijvingen komen binnen. Na de zomer, als iedereen uitgerust en opgeladen weer terug is van vakantie, gaat het evenement van start. De gehele maand september zal in het kader staan van de voorrondes van het Ouderen Songfestival 2017. Nog een maand om naar dit evenement toe te werken. 

Een festival voor 55+ers die hun muzikale talent graag willen delen met anderen, met collega-zangers én met publiek. Die het podium op willen. Die hun talent willen etaleren en uitbouwen. Die met hun optredens laten zien dat ouder worden eerder meer dan minder mogelijkheden met zich meebrengt!

Het Ouderen Songfestival bestaat al meer dan 25 jaar. Ontstaan in de tijd dat de huidige 55+ers nog jonkies waren en aan het begin van hun carrière stonden. Inmiddels is de jonge generatie van weleer opgegroeid, volwassen geworden en muzikaal gerijpt. Aan die generatie biedt het Ouderen Songfestival een podium!

Er zijn 10 voorrondes verspreid over het hele land. Natuurljk wordt ook in Den Haag gestreden om een finaleplek, en wel op 23 september. Inschrijven is nog mogelijk, deelname is gratis. 

Meer info