Eigenwijze drol! (in theater)

Lonneke van Leth Dans

Dans

Groep: 3-4, 5-6

Boek voor de kinderboekenweek 2024!

Ken jij iemand die heel eigenwijs is? En vind je dat leuk? Of juist heel moeilijk? Tegen de stroom in je eigen weg bewandelen is niet altijd even makkelijk. Drie dansers laten zien dat eigenwijsheid soms hilarisch en hartverwarmend kan zijn, maar ook de nodige spanningen met zich meebrengt. Maar is het niet juist die unieke kijk op de wereld die anderen en jezelf telkens weer inspireert en verder brengt?

Laat je betoveren door dit gedanste verhaal dat je laat lachen, nadenken en vooral genieten van de kracht van eigenheid. Ontdek hoe vriendschap, acceptatie en individualiteit samenkomen!

Aanbieder

Lonneke van Leth Dans
Binckhorstlaan 36 (M6.01)
2516 BE Den Haag

Neem contact op met
Diane van 't Veen
06 - 28 35 23 09
zakelijk@lonnekevanleth.nl
www.lonnekevanleth.nl

Beschikbaar

01-10-2024 tot 11-10-2024

Lesmateriaal:
Lesbrief en nagesprek zijn standaard. Een les 'Danser in de Klas' is altijd mogelijk. Of boek een actieve workshop over emoties of dansstijlen.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€8,50 p/lln
Capaciteit:
150
Tijdsduur:
50 minuten
Naam en adres:
Theater De Vaillant of Laaktheater
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Extra informatie:
Er kunnen maximaal 150 leerlingen in de zaal. Je kunt je aantallen leerlingen gewoon inschrijven; wij vullen de zaal dan met verschillende scholen op beschikbare data.