The City She Loves Me

Wat We Doen

Theater, Interdisciplinair

Drie jongeren maken met drie ervaren filmmakers een film over hun leven in de stad. Terwijl ze samen in de writers room aan het script werken, komen ze erachter dat ze allemaal een heel ander beeld van jongeren, hun problemen en de stad hebben. En wie heeft er dan gelijk? De ervaring van jaren, of de ervaringsdeskundige? 

De voorstelling wordt gemaakt met drie acteurs en de stemmen van drie jongeren. Ze springen op een hilarische manier heen en weer tussen het volwassen perspectief en de jonge ogen, tot je je gaat afvragen wie nu precies wat zegt en vooral wat waar is.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
088 - 356 53 17
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

14-04-2025 tot 15-04-2025

Lesmateriaal:
Lesbrief en/of andere materialen mogelijk in overleg. Als verdiepingsprogramma ontwikkelen we met Digital Playground, specialisten in cultuureducatie met gebruik van digitale middelen, een app waarmee mensen snel uit video’s en foto’s verwijderd kunnen worden.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Ja
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten