Waste Me

Maas Theater en dans

Theater

'Waste Me' is een dansperformance met een stevig commentaar op de uit de hand gelopen consumptiemaatschappij. En een ferm pleidooi voor consuminderen. Een kritische blik op hoe consumentisme onze psyché en gedrag veranderd heeft en wat dit betekent voor onze eigenwaarde en de waardering van anderen om ons heen.    Moisio confronteert je met de harde werkelijkheid, maar neemt je ook mee naar de wereld waar mensen waardevoller zijn dan spullen, waar geluk belangrijker is dan bezit. Naar het échte Utopia… Het decorbeeld is de exacte hoeveelheid afval die een Europeaan weggooit in een jaar.  

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
088 - 356 53 17
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

09-04-2025 tot 10-04-2025

Lesmateriaal:
Bij deze voorstelling is een online plakboek beschikbaar met extra achtergrondinformatie over de voorstelling, de maker en de dansers. Ook vind je tips & tricks over hoe je leerlingen kunt voorbereiden of hoe je de voorstelling kunt nabespreken.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Geschikt voor PrO 2 Geschikt voor PrO 3 Vmbo Niet geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Niet geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Niet geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Ja
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
70 minuten